Fotballturer till Everton med OLKA Sportsreiser

Everton, som ble grunnet år 1878, var med og startede den engelske ligaen og er et av de mest fremgangsrike lagen i Englands historie. Klubben har spilt i øverste engelske divisjon i over 100 sesonger. Klubbens bitre rival er Liverpool FC, og hvert år spilles det Merseyside-derby i byen. Tradisjonelt er dette et vennskapelig derby, siden det finnes familier med både Everton-fans og Liverpool-fans i Liverpool. Det er et av de få lokalderbyene der det ikke er nødvendig å holde fansen adskilt på tribunene, og du kan se Evertonians og Kopites (Liverpool-fans) sitte ved siden av hverandre.

 

Bestill fotballreise til Everton

Kjøp offisielle Everton billetter gjennom OLKA Sportsreiser. Når dere booker deres billetter via oss har dere mulighet å velge mellom langside og The People’s Club som er et Hospitality-alternativ. Muligheten å velge kun kampbilletter eller en komplett fotballreise med hotell og fly fins.

Her er våre fotballpakker til Everton. Er du interessert i bare billetter? Bestill Everton billetter på vår nettsted OLKA Express.