Fotballturer til Liverpool FC med OLKA Sportsreiser

Klubben ble grunnlagt 15. mars 1892, med Anfield som hjemmebane. Liverpools første ligatittel kom i 1901. Liverpool hadde sin absolutte storhetstid på 1970 og -80-tallet, med 1984 som et gyllent år da de vant den engelske ligaen, Europacupen for mesterlag (nåværende UEFA Champions League) og den engelske ligacupen.

I 2005 sto Liverpool for en av de største snuoperasjonene i fotballens historie, da de i Champions League-finalen mot Milan lå under med 0-3 etter første omgang. Liverpool snudde til 3-3 og avgjorde på straffe. Liverpool-fans kaller det “The Miracle of Istanbul”.

 

Bestill fotballreise til Liverpool FC

Kjøp dine kampbilletter til Liverpool FC og Anfield Road gjennom OLKA Sportsreiser. Vi har muligheten at tilby flere ulike billettkategorier inkl. Hospitality med mat og drikke. Vår rekommendasjon for beste pris er å være ute i god tid til de større kampene – som eksempelvis Merseyside-derbyet mot Everton og kampene mot Manchesterlagen. Hos oss kan dere vælge å kjøpe kun kampbillett eller en komplett fotballreise med hotell og fly.

Her er våre fotballpakker til Liverpool FC. Er du interessert i bare billetter? Bestill Liverpool FC billetter på vår nettsted OLKA Express.