Fotballturer til Real Madrid med OLKA Sportsreiser

Resultatmessig er Real Madrid den mest fremgangsrike fotballklubben noen sinne, og stemt frem til “århundrets beste lag” av FIFA. Aller tyngst veier Reals ni titler i Mestercupen/Champions League, verdens største turnering for klubblag. Klubben ble grunnlagt i 1902, er kjente for sine helhvite kampdrakter, og kalles i spanske medier ofte for “Los Blancos” (de hvite) eller “Los Merengues” (marengsene). Erkerivalen er FC Barcelona, og rivaliseringen er sterk, med basis i historiske hendelser: Real Madrid er hovedstadslaget, og symbolet på den spanske sentralmakten, mens FC Barcelona har vært det motsatte, med sin sterke katalanske identitet. Til og med naboklubben Atlético Madrid regnes som en stor rival, og det årlige møtet mellom Madrid-klubbene kalles “El Derbi madrileño”.

 

Bestill fotballreise til Real Madrid

Vi tilbyr billetter til Real Madrid på Santiago Bernabéu Stadion på flere ulike seksjoner; både på kortside og langside. Vi har billetter til alle Real Madrids kamper i La Liga inkl. berømte El Clasico der Real Madrid tar imot FC Barcelona. Dessuten tilbyr vi Hospitality inkl. mat og drikke og dere velger selv hvis dere vil kjøbe kun kampbillett eller en komplett fotballreise med hotell og fly.

Her er våre fotballpakker til Real Madrid. Er du interessert i bare billetter? Bestill Real Madrid billetter på vår nettsted OLKA Express.