Fotballturer til Tottenham med OLKA Sportsreiser

Hotspur FC ble grunnlagt i 1882. I 1884 skiftet klubben navn til Tottenham Hotspur Football and Athletic Club. Den første ligaseieren kom i 1951, og ti år senere ble Tottenham historisk da de som første klubb på 1900-tallet vant “The Double”, altså både ligaen og FA-cupen. I 1963 skrev Tottenham seg igjen inn i fotballhistorien, og ble den første britiske klubben som vant en europeisk cuptittel da de hentet hjem Cupvinnercupen.

The Spurs er, sammen med Manchester United, den eneste klubben i England som har vunnet et trofé i alle de seks siste tiårene. Laget har en av Londons største rivaliseringer med Arsenal FC, og hvert år møtes lagene i North London Derby. Rivaliseringen er ganske unik, siden det først er i de senere årene begge klubbene har kjempet i toppen av tabellen.

 

Bestill fotballreise til Tottenham

Kjøp offisielle Tottenham billetter til samtlige kamper i Premier League gjennom OLKA Sportsreiser. Vi tilbyr flere billettkategorier på nye Tottenham Hotspur Stadium inkl. Hospitality som eksempelvis Travel Club Lounge. Hos oss kan dere velge å kjøpe kun kampbillett eller en fotballreise med hotell og fly.

Her er våre fotballpakker til Tottenham. Er du interessert i bare billetter? Bestill Tottenham billetter på vår nettsted OLKA Express.