Lange hvite strender, perfekt vær, nært til Barcelona sentrum, samt tilgjengelighet til gode hoteller og mange fotballbaner – der har du noen av grunnene til at tusenvis av lag innen ulike idretter årlig drar på både turneringer og treningsleirer i Lloret de Mar.

Her bor du på et luksushotell hvor du som trener stort sett kan styre treningen fra balkongen. Svært kort gangavstand til både kunst- og naturgress og toppklasse i alt fra standard, komfort, luksusfølelse og mat – et helt perfekt opplegg med det lille ekstra.

Om sommeren er Lloret de Mar et populært turistmål, men om våren og høsten er det svært rimelig og ikke så mange turister. Det er mange restauranter, strandaktiviteter og små sjarmerende bytorg innen gangavstand, og det er også veldig trygt, sikkert og praktisk.

Hvert år har OLKA Sportresor massevis av fotballag på leir her, da vi har stabile samarbeidspartnere i området. Dette sikrer tilgjengelig service 24/7, alt inkludert i form av velkomstpakke, treningsmateriell og vann, crossfit eller spinningøkter, guide som møter deg på flyplassen og mulighet for utflukter og aktiviteter.

Vi har ulike treningsopplegg med naturlig og kunstgress både innen gangavstand og i det fantastiske Soccerland Catalunya-området med sine 10 fine naturgressbaner. Vi har forhåndsbestilt de fleste gode treningstidene i de populære periodene og har også flypakker, men mange er booket opp tidlig på høsten, så ikke nøl med å ta kontakt for et mer detaljert tilbud.

Vi anbefaler selvfølgelig et besøk til Barcelona sentrum med all dens kultur og underholdning, og vil du benytte anledningen til å se FC Barcelona kan vi selvfølgelig ordne med billetter.

Vår lokale partner på stedet er tilgjengelig for å gi deg spektakulær service. Klikk her for å se et videoklipp fra OLKA Sportsreisers YouTube-kanal.

Se også en videoreferanse fra team på stedet!